Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Lakossági fórum Szobon

2010.02.19

Lakossági fórum Szobon

2010. február 17-én 17 órai kezdettel tartott lakossági fórumot képviselőjelöltünk, Bedéné dr. Balogh Róza és Szegedi Csanád EP képviselő.

Bevezetőként Szalontai Boldizsár, az 1. sz. választókerület kampányfőnöke köszöntötte a vendégeket, majd a Himnusz eléneklése után felkérte Bedéné dr. Balogh Rózát, hogy tartsa meg bemutatkozó beszédét.

Bedéné dr. Balogh Róza beszédében kihangsúlyozta: a mostani választás az elmúlt  20 évről való népszavazás lesz. Programja a térség lakosságának problémáit kívánja megoldani. Fontosnak tartja a munkahelyteremtést, a mezőgazdaság talpraállítását, az élelmiszerfeldolgozó-ipar újraélesztését. Főként a Szobi Szörpüzem megfelelő minőségű újraindításában lát sok lehetőséget.

Másik fő programpont a közbiztonság megerősítése a vidéken felállítandó csendőrséggel.

"Úgy fogom képviselni érdekeiket, mint a sajátomat. Tegyük élhetőbbé ezt a vidéket. Legyünk rá büszkék, mert én is az vagyok." - ezzel zárta beszédét Bedéné Dr. Balogh Róza.

A következőkben Szegedi Csanád ismertette a Jobbik programját.

Bevezetőjében több örömteli hírrel is szolgált: a Jobbik 167 jelöltje közül a mai nappal 140-en már megszerezték a választásokon való induláshoz szükséges mennyiségű ajánlószelvényt. Ezzel a Jobbik az első helyen áll az induló pártok közül!

Hivatalosan bejelentette, hogy jelöltünk, Bedéné dr. Balogh Róza közel 2000 ajánlószelvénnyel már képviselőjelölt, így választásokon való indulása már biztosított.

A Jobbik programjából a gazdasági és a közbiztonsági pontokat emelte ki.

"Magyarország jelenleg intézményesített munkatábor" - jellemezte a jelenlegi helyzetet. A megoldást új alkotmány létrehozásában, a politikai bűnözők teljes elszámoltatásában látja.

A pénzforrások átcsoportosításával jelentősen javíthatunk Magyarország gazdasági helyzetén.

Az előadás végén lehetőség nyílt a lakossági kérdése megválaszolására is.

Elsőként a koalíció lehetősége merült fel. A kérdésre válaszolva Szegedi Csanád kijelentette: a Fidesszel a Jobbik nem lép koalícióra!

Másik kérdés a diákhitelekkel volt kapcsolatos. Szegedi Csanád válaszában a kedvező kamat megtartását tudta ígérni.

A lakossági fórum zárásaként Bedéné dr. Balogh Róza mindenki segítségét kérte programja megvalósításában. Megköszönte a rá adott ajánlószelvényeket is.

Végül bejelentette:

Megválasztásom esetén három havonta fogok lakossági fórumot szervezni a választókerülemben. Ez a Jobbiknál fontos kötelesség.

 

A mappában található képek előnézete Lakossági fórum Szobon

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.