Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Értelmetlen brutalitás - Králik Attila tragédiája

2009.06.17

Szomorú esemény történt Nagybörzsönyben 2009. június 8-án. Králik Attila nevű magyar embert (volt erdészt), a saját házában, brutális kegyetlenséggel meggyilkolta egy cigány!

Az erdész fejét szétverte, majd fültől-fülig elvágta a torkát. A cigánybűnözés legújabb áldozatát a fotelba ülve, letakarva találták meg.

Az erdésznek 20,000 forintért és egy mobiltelefonért kellett meghalnia! Az áldozatra 22 éves lánya talált rá tegnap délután, aki sokkos rohamot kapott.

A rendőrség nagy erőkkel (közel harminc rendőr, köztük öten kutyával) vonult a helyszínre, és az éjszaka folyamán elfogták Farkas Richárdot nagybörzsönyi cigány lakost, aki a kihallatáson beismerte, hogy ő követte el a brutális gyilkosságot.

A jovonk.info tudomása szerint a helyi Gárdisták egy csoportja is részt vett az elkövető felkutatásában.

Frissítés: A szerkesztőség kérésére a váci rendőrkapitányság ügyeletes munkatársa megerősítette a hírt, miszerint Králik Attila a tegnapi nap folyamán bűncselekmény áldozata lett. A rendőrség ügyeletese elmondta, hogy a feltételezett elkövetőt elfogták. Az ügyet a Budapesti Rendőr Főkapitányság munkatársai vizsgálják.

Králik Attilától 2009. június 20-án vesznek búcsút Nagybörzsönyben.