Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az utcán köpködésért is fizetni kell

2011.08.17

 A gyöngyöspatai választások előtt Juhász Oszkár polgármester elmondta, megválasztása esetén változtat a helyi viszonyokon. Példaként az érpataki és a tiszavasvári modellt hozta fel. A polgármester a barikad.hu-nak nyilatkozva elmondta, mostanra kialakult a gyöngyöspatai modell, amelynek már most érezhető a hatása.

„A törvények értelmében harminctól öven százalékig vonhatóak le a munkabérekből a nyugdíjakból és a segélyekből egyaránt. A gyöngyöspatai önkormányzat ennek értelmében meg is kezdte a különböző tartozások ilyen irányú behajtását.” – nyilatkozta honlapunknak Juhász Oszkár polgármester. A településvezető emellett hozzátette, a választás idején is ígéretet tett arra, hogy ha polgármester lesz, rendet tesz Gyöngyöspatán. „Semmi különlegeset nem teszünk, csak betartjuk és betartatjuk a jogszabályokat.” – mondta el Juhász Oszkár.

Tovább:

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nem csak a köpködésért,

(Marosi, 2011.08.19 16:10)

de a szemetelésért és a csikkek eldobásáért is kéne büntit kiszabni. Ebben az esetben hónapok alatt rendbe lehetne tenni a város költségvetését és nem csak a romák, de a magyar, sváb és más nemzetiségű csikk-eldobálók is fizethetnének. (Én is dohányzom, de utcán nem) Ötletként annyit adnék tisztelt és nem tisztelt dohányosoknak, hogy lehet egy üres cigisdobozba gyűjteni a csikket, és otthon este kidobni a szemétbe.

Re: Nem csak a köpködésért,

(Fehérhegyi, 2011.08.19 17:55)

Teljesen igazad van Marosi,sajnos a dohányosok sokat szemetelnek.Nem értem, miért kell a csikket eldobni? Tegye egy papírba, vagy valahová, csak ne dobja el! Olyan ronda a sok utcán heverő csikk!

Re: Re: Nem csak a köpködésért,

(Dunaparti, 2011.08.19 22:24)

Én szedem szorgalmasan az eldobált szemetet, csikket, miegymást. Mert, ha nem tenném már térdig járnánk a szemétben.

helyes!

(Szimon Attiláné, 2011.08.17 19:25)

Nagyon jó lenne, ha Maroson is bevezetnék a köpésért járó büntetést! Csak az én családomat ért köpködésekből talpra állna az önkormányzat...
Ha kimegyek az utcára, és szembejön egy cigánygyerek, köp egyet! A következő ugyanúgy tesz, és amíg haza nem érek, 10-15 köpés kerül az utcára. Szép, ugye? És ugyanígy a gyerekem mellett is köpnek! És az egész családom mellett! Lehet sikítozni, hogy cigánygyereket írtam, igen, cigányok csinálják! Nem mondhatom, hogy magyar, vagy sváb, vagy tót, ha egyszer cigány csinálja! Ha van cigány önkormányzat,, akkor van cigánygyerek is, világos? Sajnos a rendes cigány ismerőseim isszák meg a levét ennek a szemétségnek.Ők szégyenlik magukat a sz@rháziak helyett.
Tehát, Jegyző Úr, elő a csekkekkel, köpésenként 6000.-Ft, ha belehúznak a kis suttyók, néhány év alatt rendbe jön a város költségvetése :)